Caner Özyurtlu

BİLETİNİ AL

Caner Özyurtlu Türk oyuncu, senarist, film yönetmeni ve film yapımcısı.
 
Filmografi

Sinema
 
2004 Okul Ediz
2006 Sınav Kaan
2007 Plajda Kız Tavlama Kılavuzu Ediz
2009 Ev Yapımcı, senarist ve yönetmen
2012 Görünmeyenler Yapımcı, senarist
2013 Nergis Hanım Yapımcı
2014 Ümmü Sibyan: Zifir Yapımcı
2015 Hayalet Dayı Caner
         Hesapta Aşk
         Yok Artık Necati Yapımcı, yönetmen

Televizyon
 
2003 Hayat Bilgisi Hidayet Hoca'nın oğlu 4. bölüm
2004 Tam Pansiyon Ege
2005 Nefes Nefese Çağdaş
2006 Kızlar Yurdu Umutcan
2006-2008 Doktorlar Ayhan Kaplan
2007 Ters Yüz Pizzacı
2007-2009 Elveda Rumeli Namık
2008 Hastasıyız Kamil TV filmi
2011 Bizim Yenge Fatih
         Tövbeler Tövbesi Bahtiyar
2014 Her Sevda Bir Veda Yılmaz
         Ulan İstanbul Bahadır
2016 Deli Saçması TV filmi, senarist

E-bültenimize abone olun etkinlikleri kaçırmayın!