Gülhan Tekin

BİLETİNİ AL

Gülhan Tekin Elmas Türk senarist ve oyuncudur.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık bölümünden mezundur. 2004 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve halen BKM Mutfak bünyesindedir. En sevilen skeçlerinden biri de "Apartman Toplantısı"dır.

Diziler

Geldim Gördüm Güldüm (2016)
Analı Oğullu (2014) - Oyuncu - Rukiye
Galip Derviş (2014) - Konuk Oyuncu - Sevinç
Ali Ayşe'yi Seviyor (2013) - Senarist / Oyuncu - Ahu
Aşağı Yukarı Yemişlililer (2011) - Senarist / Oyuncu - Emine
Başrolde Aşk (2011) - Konuk oyuncu
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008) - Senarist / Oyuncu
Avrupa Yakası (2009)
Gönül Salıncağı (2006) - Senarist
Bir Demet Tiyatro (2006)
Bebeğim (2006) - Senarist / Oyuncu
Fırtına (2006)
Estağfurullah Yokuşu (2003) - Senarist
İbo Show (1999) - Senarist

Filmografi

Zaman Makinesi 1973 (2014)
Hükümet Kadın 2 (2013)
Hükümet Kadın (2012)
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010)
Neşeli Hayat (2009)
Güneşi Gördüm (2009)
Beyaz Melek (2007)
Organize İşler (2005)
Beynelmilel (2006)
Filler ve Çimen (2000)

E-bültenimize abone olun etkinlikleri kaçırmayın!