Binlerce etkinlik ve mekanı keşfet...
Popüler Aramalar
Biletinial Öneriyor
      Biletinial Öneriyor
        Şehrini Keşfet #Şehrine Özel Etkinlikler
        • Türkçe
        • English
        • Hrvatski
        • Shqip
        DC Kozmos - Murat Han

        DC Kozmos - Murat Han

        300 dakika
        • Eğitim

        Tarih : 06-07 Mayıs 2017
        Yer : DC Kozmos Sanat Akademisi
        Atölye Fiyatları: Tam: 1000 TL, Öğrenci: 900 TL
         

        Murat HAN | Sinema ve Dizi Oyuncusu

        Murat Han, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Los Angeles’ta Stella Adler Oyunculuk Akademisi’ni bitirmiştir. Dokuz yıl boyunca Amerika’da yaşamış ve oyunculuk yapmıştır. 2007 yılında ilk filmiyle Altın Portakal ödülü kazandı. Vicdan filminde, Vazgeç Gönlüm, Ömre Bedel, Sensiz Olmaz, Eve Düşen Yıldırım, Sana Bir Sır Vereceğim gibi dizilerde rol aldı. Sana Bir Sır Vereceğim ve Hatasız Kul Olmaz adlı televizyon dizilerinde başrol oynamıştır. Halen Oyunculuğa devam etmektedir.

        BEŞİKTAŞ’TA SANAT AKADEMİSİ OLAN DC KOZMOS, ÖZGÜN EĞİTİM MODELLERİ VE DENEYİMLİ EĞİTMEN KADROSU İLE FARKINI ORTAYA KOYUYOR!

        Hepimiz, tıpkı parmak izimiz gibi farklıyız!

        Beşiktaş’ta sanat akademisi olarak özgün eğitim modelleri ile farkını ortaya koyan DC Kozmos, ihtisaslaşmış eğitmen ve danışman kadrosu ile geleceğin sanatçılarını gösteri dünyasına hazırlıyor. Kişinin içindeki özgün yaratıcılığı ortaya çıkarması için zemin hazırlayan DC Kozmos, bireyin kendini yeniden keşfetmesi için fırsatlar sunuyor.

        Alanında uzman Devlet Tiyatrosu Sanatçıları, Seslendirme ve Dublaj Sanatçıları, TRT Spikerleri, Yazarlar ve Yönetmenlerden oluşan eğitmen kadrosu ile faaliyetlerini sürdüren DC Kozmos Akademi, eğitimlerini başarı ile tamamlayan katılımcılara, bünyesindeki medya yapım işleri, sahne projeleri, ajans desteği ve akademi dışında da desteklerine devam etme imkanları sunuyor.

        Akademik yönü olan, alanında ihtisaslaşmış, profesyonel eğitmen kadrosu ve doğru programlama ile eğitim veren DC Kozmos Akademi’de, Diksiyon / Kamera Önü Oyunculuk / Sunuculuk Spikerlik / Seslendirme Dublaj / Oyunculuk / Senaryo Yazarlığı / Sinema – Tiyatro Yönetmenliği / Konservatuvara Hazırlık gibi eğitimlerin yanı sıra Diksiyon gibi her meslek grubunun ihtiyacı olan kişisel gelişim eğitimleri, bireysel, mesleki ve kurumsal eğitimlerle, 9-13 14-16 yaş grubu çocuk ve genç yetişkinler için de kendilerini daha iyi ifade edebilecekleri, yaratıcılıklarını öne çıkaran interaktif çalışmalar yaparak kişisel gelişimlerine katkı sağlayan, sosyal becerilerini ve özgüvenlerini artırmayı amaçlayan Diksiyon / Hızlı Okuma / Yaratıcı Drama / Seslendirme Dublaj / Kamera Önü Oyunculuk, Senaryo ve Yönetmenlikeğitim programları hazırlanmıştır.

        DC Kozmos Sanat Akademisi Danışman ve Eğitim kadrosunda yer alan ünlü isimlerden bazıları ise şöyle;  Tamer Levent, Levent Ülgen, İlker Aksum, Murat Han, Şakir Gürzumar, Ahmet Uz, Reha Özcan, Tuna Orhan, Saydam Yeniay, Faik Ertener, Hakan Çimenser, Galip Erdal, Deniz Hamzaoğlu, Ali Gül, Murat Karahüseyinoğlu, Ege Ellidokuzoğlu, Alparslan Karaduman, Mehmet Şahin.